Placeholder text
  • Speideroppstart 23.4.

Vi vil prøve å en forsiktig oppstart på speidern med å starte neste torsdag 23.4. Det vil kun bli utendørsmøter i nærområdet. Vi møtes på St. Hanshaugen ved Andedammen og blir ute hele møtet.

• Vi ble nr 4

Onsdag 12.2. samlet vi oss på Lovisenberg Diakonale Sykehus for å delta på kretsens telefonkonkurranse.

• Støtt oss med din grasrotandel

Har du valgt hvem som skal få din Grasrotandel? Hva med å gi den til oss? Oslo 32 KFUK-KFUM-Speiderne er en av de foreningene du kan velge som grasrotmottaker.

• Speiding når vi ikke kan møtes

Noen har kanskje lyst til å jobbe med speidermerker hjemme nå når vi ikke kan møtes. Flere av dem kan kreve hjelp fra voksne, spesielt for de yngre speiderne. Nå er det lagt til noen litt mer vårligemerker, som helt eller delvis gjøres utendørs.

• Semesterplan vår 2020

Her er semesterplan for vårsemesteret 2020, de dagene som står det uten aktivitet. Da blir det møte men innholdet er ikke bestemt enda.

• Bli speider!

Som speider får du mange nye venner, drar på møter, turer og leirer, og har det morsomt sammen med andre speidere fra egen gruppe, i Oslo, nasjonalt og internasjonalt. Du vil få prøve nye ting, utfordres til å ta ansvar, lærer å samarbeide og får opplevelser for livet. Vil du være med i vår speidergruppe?

• Medlemskontingent

Noen har etterspurt informasjon om speiderkontingent, så her kommer den:

Design og utvikling: CoreTrek AS