Placeholder text
  • Bli speider!

Som speider får du nye venner, drar på møter, turer og leirer, og har det morsomt sammen med andre speidere fra egen gruppe, i Oslo, nasjonalt og internasjonalt.

• Støtt oss med din grasrotandel

Overskuddet hos Norsk Tipping går til samfunnsnyttige formål og Oslo 32 KFUK-KFUM-Speiderne er en av de foreningene du kan velge som grasrotmottaker.

• Til foreldre

Her er et kort referat av hva vi snakket om på foreldremøtet.

• Vi ble nr 4

Onsdag 12.2. samlet vi oss på Lovisenberg Diakonale Sykehus for å delta på kretsens telefonkonkurranse.

• Medlemskontingent

Noen har etterspurt informasjon om speiderkontingent, så her kommer den:

• Takkekort

Patruljefører Veronica ble konfirmert i vår og fikk den tradisjonelle konfirmasjonsgaven (grevling) fra Oslo 32. Nå har vi fått takkekort som deles med dere her.

• Velkommen til vår nye nettside!

Vi har i løpet av sommeren fått ny nettside, denne. Håper dere vil like den! Den har et format som gjør den lettere å lese på mobil og nettbrett.

Design og utvikling: CoreTrek AS