Placeholder text
  • Speiding når vi ikke kan møtes

Noen har kanskje lyst til å jobbe med speidermerker hjemme nå når vi ikke kan møtes. Flere av dem kan kreve hjelp fra voksne, spesielt for de yngre speiderne.

• Vi ble nr 4

Onsdag 12.2. samlet vi oss på Lovisenberg Diakonale Sykehus for å delta på kretsens telefonkonkurranse.

• Semesterplan vår 2020

Her er semesterplan for vårsemesteret 2020, de dagene som står det uten aktivitet. Da blir det møte men innholdet er ikke bestemt enda.

• Bli speider!

Som speider får du mange nye venner, drar på møter, turer og leirer, og har det morsomt sammen med andre speidere fra egen gruppe, i Oslo, nasjonalt og internasjonalt. Du vil få prøve nye ting, utfordres til å ta ansvar, lærer å samarbeide og får opplevelser for livet. Vil du være med i vår speidergruppe?

• Støtt oss med din grasrotandel

Har du valgt hvem som skal få din Grasrotandel? Hva med å gi den til oss? Oslo 32 KFUK-KFUM-Speiderne er en av de foreningene du kan velge som grasrotmottaker.

• Medlemskontingent

Noen har etterspurt informasjon om speiderkontingent, så her kommer den:

• Takkekort

Patruljefører Veronica ble konfirmert i vår og fikk den tradisjonelle konfirmasjonsgaven (grevling) fra Oslo 32. Nå har vi fått takkekort som deles med dere her.

Design og utvikling: CoreTrek AS