logo_watermark_futura2018checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018logo_horisontal_futura2018
  • Bli speider!

Som speider får du mange nye venner, drar på møter, turer og leirer, og har det morsomt sammen med andre speidere fra egen gruppe, i Oslo, nasjonalt og internasjonalt. Du vil få prøve nye ting, utfordres til å ta ansvar, lærer å samarbeide og får opplevelser for livet. Vil du være med i vår speidergruppe?

• Semesterplan vår 2019

Her er semesterplan for vinter / vår 2019. Endringer kan forekomme, ta alltid med klær så du kan være ute.

• Støtt oss med din grasrotandel

Har du valgt hvem som skal få din Grasrotandel? Hva med å gi den til oss? Oslo 32 KFUK-KFUM-Speiderne er en av de foreningene du kan velge som grasrotmottaker.

• Medlemskontingent

Noen har etterspurt informasjon om speiderkontingent, så her kommer den:

• Takkekort

Patruljefører Veronica ble konfirmert i vår og fikk den tradisjonelle konfirmasjonsgaven (grevling) fra Oslo 32. Nå har vi fått takkekort som deles med dere her.

• Velkommen til vår nye nettside!

Vi har i løpet av sommeren fått ny nettside, denne. Håper dere vil like den! Den har et format som gjør den lettere å lese på mobil og nettbrett.

Design og utvikling: CoreTrek AS