Fra Oslo 32 var vi 3 ledere, 4 rovere og 2 vandrere. Vi tok nattoget til Stavanger og buss derfra til leiren og var framme i 9-tiden. Vi fant containeren med leirutstyret i "Ytre Mongolia" og fikk begynt å sette opp telt og komme oss på plass. Vi var ferdig med leirbyggingen  i løpet av første dag.

Det var åpningsleirbål omtrent da de som tok buss fra Oslo kom til leiren.

Leiren var full av aktiviteter som rovervolleyball, "fang gnisten", Globalmarket og -løp. Men pga regn og dårlige varsler ble haiken til en dagstur.

Vi hadde for første gang satset på gass for koking og grilling og det var bra for den veden som var ble våt og etterhvert ble all bakhun brkt for å kunne gå på i leira.

Det regnet nemelig hver dag, ikke hele dagen og egentog det klarte ikke leirlig mest på natta, og det klarte ikke leirejorda å håndtrere når vel 3000 speidere går på den. Det gikk over fjellstøvlene når vi skulle på do. Men vi måtte bare  flytte på teltene til en "sosialsone"  for et par dager. I "Flyktningelren var det ett telt her og ett der fra forskjellige grupper. Men vi var heldige, de som bodde lengre opp ble helt oversvømt og mistet det meste av sine telt og leirutstyr.

Se bilder (de fleste tatt i solskinn) i fotoalbumet