Vi skulle feire 70 år i fjor, men det gikk ikke pga koronarestrikksjoner, og det gikk heller ikke i vår. Men nå fikk vi det til helt på tampen av året etter årets speideropptakelse.

Ledere, rovere og PF'er møttes på lørdag kveld for å dekke bord, hente kaken hos Baker Hansen osv. Også ble det skrevet søknader til "Eventyr Utland" som senere ble avlyst.

Søndag startet gruppeleder med ett besøk på Lovisenberg Omsorg +. Oslo 32 ble stiftet av Berit Håstein (gift Karlsen), Anne Lisbeth Lagset (gift Engh) begge født i 1934 og altså 16 år i 1950, så de ble ansett som å være for unge til å starte en gruppe, så de fikk med seg 5 år eldre Berit Solberg og fikk startet gruppa. Og Anne Lisbeth bor nå på Omsorg + og orker ikke å være med på feiringen, men vi var innom med en blomsterbukett. Berit Solberg døde for noen år siden og Berit Håsten Karlsen for noen måneder siden.

Så ble det speideropptakelse i Lovisenberg kirke og feiring i Markus menighetshus, med kaker, sang, taler gaver og bordkonkurranser.

Se bilder i fotoalbumet