Vi møttes på Oslo S for å ta nattoget til Trondheim den 29.6. det ble lite søvn, men påmorgene tok vi buss de siste 4 milene til leiren i Lånke.

Lørdag gikk til leirbygging, og fra søndag startet aktivitetene, det ar vennskapsgudstjeneste, sciencedag, fremtidsmarket der vi bl.a fikk lære om fremtidens proteinkilder som insekter og den dagen ble det vegetarburger med mjølmums og pomes fritz. Så var det haik, et døgn på tur med overnatting under åpen himmel og uten ledere. Vår halvdel av leiren var på haik fra tirsdag - onsdag og den andre halvdelen fra onsdag til torsdag. På torsdag hadde vikreativ dag der vi sydde bestikkposer. Fredag var det Globaldag, først med markedsdag der vi hadde kaste på blink lek, der blinken var kjærlighet på pinne. andre ting man kunne gjøre på markedet var kjøre karusell og spykasse, forskjellige blink leker, få masasje, flettet håret, lakket negler, kjøpe div mat som pinnebrød, ostesmøbrød, sudanskekaker, kaffe o.l anrde ting som var til salgs bl.a; spnnerokk, trestoler, smørkniver,  svaldbardluft. Etter markedet var det globalløp på en halvtime, ett for de som ville løpe fort og langt (flest mulig runder på 30 min) og et kreativt løp der du kunne gå/ løpe mens du gjør morsomme ting, noen gikk på stylter, andre bar hverandre o.l. Olav, Jonas og Samantha gikk mens de spilte Uno.

Lørdag dro vi hjem igjen og da fikk vi 2 timer i Trondheim mellom bussen og toget, så da rakk vi en tur til Nidarosdomen. Også ble det en litt roligere togtur hjem igjen.

Vi hadde flott leir, der vi ikke brukte regntøy og støvler i det hele tatt! Neste gang blir vel du også med.

Bilder i fotoalbumet