Med før vi kunne dra på leir måtte vi pakke og vi samlet oss på tirsdag for å pakke, og Philips mor og Anne Marit kjørte utstyret til Nordtangen på fredag, hun kjørte det også hjem igjen.

Vi tok toget til Nordtangen på lørdag og gikk rett opp til leirplassen som er ny og momtrent dobbel så stor som før. Lørdag gikk til å stte opp telt og på kvelden når Olav med mor og lillesøster kom bar vi inn raier klar for å bygge på søndag.

Søndag feiret vi Nordtangens 70-årsdag og det var åpen dag med besøk av gamle speidere og åpningsgudstjeneste, vi rakk også å bygge bord/portal. Dagen startet med fint vær men utpå ble det torden, regn og vind (det var gått ut stormvarsel). Da Anne og Kari kom på besøk ble det å sitte i kjøkkenteltet, som holdt på å fly bort.

Mandag var aktivitetsdag og 1/2- leiren, inkl. Oslo 32, padlet over til Søsterkirkene i sol og flott vær. Meningen blant de fleste var vel for kort padling og for mye informajon i kirkene.

Tirsdag dro speiderne ut på haik og kom tilbake på onsdag. Orienteringen gikk greit og det samme gjorde samhold og overnatting. Under haiken var man innom poster og gjorde oppgaver og vår patrulje kom på 4. plass. 

Torsdag var også aktivitetsdag bl.a med klatring, pil og bue, primitiv mat, tyrkerknop, T.skjortetrykk. 

Fredag var markedsdag til inntekt for Globalaksjonen. Vi hadde ringspill med kjærlighet på pinne og armringer, det var ganske populært. Markedsdagen var plaget med regnvær, men vi fikk prøvd oss på klatring, karusell, flere ring og kaste på aktiviteter. Vi kunne kjøpe både popcorn og nybakte rundstykker, armbånd o.l, eller få ansiktsmaling eller flette mm

På kvelden var det avslutningsleirbål. 

Lørdag var pakking og riving av leir også tok vi toget tilbake til Oslo.

Vi hadde alt slags vær under leiren og når det var fint vær ble det også bading.

Se bilder på vår Flikr. konto