Vi møtte opp på Holmenkollen kapell, som var vår base under leiren, kl. 12. Det første vi gjorde var å sette opp telt og gapahuk i kapellskogen. 

Deretter gikk vi ned til stadionomerådet for å bygge leir der. På søndag skal vi nemmelig drive reklame for speidern under Barnas Holmenkolldag, så vi satte opp lavoer og bålpanner og kretsens nye PR-henger. Bygde spykasse og livlinebane. Vi hadde fått en fin og sentral plass og det er snø der oppe i høyden.

Vi skulle egentlig ha vår base i kapellkjelleren, men pga dobbletbooking var Rissing der og vi skulle holde til i kapellet, der var det en ettermiddagsvielse, så vi var ganske sultne når vi inntok kapellet og spiste Pitza. Etterpå ble det nattkino "Bier", lek og prat til midnatt.

I teltleiren sov man godt og trygt gjennom natta, noen kunne kanskje tenkt seg noen timer til ... Men det var nå frokost kl 8 og barna kommer på skirenn kl. 9 så det var bare å komme i gang. 

Det var ca 6000 barn i kollentåka med foreldre og søsken og vår stand hadde godt besøk og endel var også interessert i å begynne i en gruppe.

Se bilder fra leiren på Oslo32 i Flikr