Vi dro fra Oslo med rutebussen fra Galleri Oslo den 29.7. og var tilbake der den 5.8.

Vår leir besto av 3 fra Oslo, 2 fra Taiwan, fra Hong Kong og resten dansker fra KFUM-spejderne i Ribe og Fyn og De grønne pigespejderne fra Bellahøj (København). Tilsammen var vi mellom 50-60 stk. Siden vi var så få så ble vi satt i patrulje sammen med 5 speidere fra Fyn (Maria, Sara, Jeppe og Simon x 2). Så nå har vi lært nok dansk til å spise frokost i 12-tiden, og når de ber deg sende reiseleder så mener de rekesalat.

Vi hadde en tradisjonell skandinavisk leir og 2 dager fikk vi 50 gjester fra Jamboreen som ble hos oss i ett døgn, for å oppleve vår "eksotiske speiding", vi hadde gjester fra Kypros, UK, Tyskland, Polen, Frankrike, Sveits, Sør Afrika, Slovakia og Italia. Hver patrulje hos oss fikk sin "vennskapspatrulje" som vi var på aktiviteter sammen med og fulgte tettere opp, det var moro. (Vi skulle egentlig hatt besøk fra søndag - mandag også, men da kjørte bussjåføren feil så de kom til en annen Camp-in-Camp, vi ble invitert dit på leirbål på søndag kveld).

P1030285.JPG 

På torsdag besøkte vi Jamboreen, der var det vel 38 000 speidere på leir (sammen med alle fra Camp-in-Camp var vi vel 40 000 på leirbål). Her var det mye å se og oppleve + merker og armbånd og samle. Neste World Jamboree er om 4 år i Japan, da er våre stifinnere gamle nok til å delta - sparingen har begynt.

 P1030410 Japans stand.JPG