Reisa var lang og det var sent når vi kom fram. Men vi var heldige nok til å ha leirplass sentralt plassert, så det gikk greit å få ut utstyret fra containeren og sette opp lavoene, så vi kunne gå å legge oss.

Lørdag gikk hovedsaklig til å bygge leir, bl. a. bygget vi bord 2 ganger før vi innså at vi måtte gjøre raiene kortere så de ble mindre tunge. P1020087[1].JPG

På kvelden var det åpningsleirbål.

Søndag var det åpningsgudsjeneste med biskop og speider Ingeborg Midtrømme. Også var det mer leirbygging, vi fikk opp vindmølla vår.

P1020110[1].JPG

På kvelden var det konsert "Hva me'ræ sjæl" med Ten-Sing Norway

Mandag var Grønn dag med grønne aktiviteter og Lista Actionrace for de som hadde bygget olabil i vår. Og på kvelden var det vennskapsleirbål.P1020121[1].JPG

Tirsdag dro halveleiren ut på haik, mens den andre halve var på aktiviteter. Vi var på pionering og sammen med speiderjenter fra Bryn 1 bygget vi katapult og skjøt ut kokosnøtter. Når de delte seg fikk vi spist kokos.

P1020135[1].JPG

Onsdag var det vår tur til å dra på haik. Patruljen meldte klar for haik kl. 12.00 og 5-over så begynte det å regne (den eneste dagen på hele leiren med regn. Men vi ble ikke så veldig våte. Vi gikk løypa Minefield , 17 km i det flate Listalandskapet på to dager med innlagte oppgaver. Og lederne ble igjen i leiren og gikk på Lista kafé o.l.

Torsdag kom vi hjem fra haik, og etter å ha pakket ut gikk vi til en nærliggende campingplass og dusjet, vi kom nemelig litt for sent til bussen til svømme bassenget. Ettermiddagen brukte vi til å planlegge og øve til morgendagens marked. P1020142[1].JPG

Om kvelden var det leirbål.

Fredag var det Markedsdag. Vi hadde Extreme makeover med ansiktsmaling og make-up, vi ble veldig populære, hadde så lang kø at vi nesten ikke fikk deltatt på noe selv.

P1020161[1].JPG

Avlutningsleibålet på kvelden var som vanlig veldig bra!

Lørdag Pakking, riving av leir og bussen hjem.

Det er flere bilder i fotoalbumet og enda flere på leirens nettsider.