Også i år var leiren i Frognerparken for de er ikke helt ferdige med Holmenkollen. En god ting man kan si om Frognerparken - der er det snø når vi har vinterleir.

Det var oppmøte kl. 14 og etter at teltene var satt opp og nesten alle hadde sjekket hvor sterke de var, ble patruljene sendt ut på Bymannøver, denne var litt original, de fikk foto av steder i Oslo med tilhørende spørsmål og skulle finne fram. P1010693[1].JPGDet  Det var vanskelig, men alle klarte å finne tilbake til Frognerparken. Patruljen men Oslo 32 og Voksen ble nr. 2 (Sitat: "enda vi tippet på nesten halvparten av spørsmålene"). Ris vant både denne og kokkekampen.

Når de kom tilbake var det rett ut i kokkekamp/ middagslaging. Så mens lederne hadde grill, slet speiderne med primus og stormkjøkken i minus 20 grader, men det ble mat til slutt og etterpå var det leirbål. Jostein og Magnus (leirbålsjefene på Lista) kom for å ha leirbål, flere ledere kom også for å se på det.

Natta var kald, men vi fikk sove på høyballer!

Søndag ble varm og fin med 6-7 plussgrader i sola. Da var det Barnas Holmenkolldag, og det kom flere tusen barn og foreldre til Frognerparken for å gå på ski og delta på de andre aktivitetene. Hos oss var det å grille pølser, vi delte ut gratis pølser i "bøtter og spann" + mye reklame for speidern.

P1010710[1].JPG

Se andre artikkler om helga her