Det var en flott og solrik dag, men det ble varmt å bringe utstyr ned til leirplassen og sette opp teltene, så når det var gjordt gikk vi og badet. Og tok resten av leirbyggingen neste dag.

Åretsleir var et nytt konsept, såkalt åpen. Den startet 24.6. og sluttet 4.7. Og gruppene bestemte selv når de kom og dro så stårelsen på leiren varierte fra dag til dag, da vi kom var det ca 200 der og på siste dag var vi 10.

P1000730 Leirbygging.JPG

Det ble mye bading 3 - 5 ganger hver dag, det var ca 29 grader hverdag, og kun to regnskurer pga torden, så det var populært med vannaktiviteter, bading og kano.

P1000734 Kano.JPG

Men selvfølgelig var vi på land også, en dag padlet vi over Jarenvannet og gikk på fottur til Søsterkirkene på Gran, Nordtangen ligger ved Jarenvannet i Gran på Hadeland. Og hver kveld hadde vi morsomme leirbål der også vi opptrådde. Vi feiret også 2 bursdager, leirsjefens og en av speiderne fra Bragenes. Og vi ble kjent med mange nye speidere.

Som alltid laget vi all mat på bål, og siden et av punktene i leirfresen var å tilberede et helt måltid til alle i patruljen, slapp lederen middagslaging flere dager. Og maten smakte utmerket, spesielt den aluminiumsbakte laksen.

P1000796Laksemiddag.JPG

Det var en trett, men fornøyd gjeng som kom tilbake til Oslo den 4. Takk til leirkomiteen Dan Cato og Hilde.

 P1000826 Venter på toget.JPG

Neste år - Landsleir!

Flere bilder finner du i fotoalbummet