Vi hadde invitert andre grupper i kretsen til å feire med oss, og 5. Grefsen og Ski sa ja og kom. Arrangementet var som sagt åpent og det var ca 40 barn i skolealder som var med ca 15 av disse var speidere, dessuten var det endel yngre barn og noen voksne. Det var anonsert i Lokalavisa og speiderne hadde hengt opp plakater + delt ut lapper til sine skolevenner. Så vi fikk markert at speidern finnes her og noen ble nysgjerrige på å bli med.

Vi startet med åpning ved Andedammen, der legenden om St. Georg + endel fakta ble fortalt.

P1000470.JPG5. Grefsens trommekorps. (selv om TV Norge holdt på med opptak av Jan Thomas da de gikk forbi brua ble de ikke vist på TV).

Deretter var det ut på dragejakt, alle vet jo at det bor en drage under Gamle Aker kirke (noen kvartaler borte) og hvem sier at han ikke av og til går tur på St. Hanshaugen?

Man fikk heksedrikk for å styrke seg på, Quiz for å sjekke om dere har de nødvendige kunnskaper for dragejakt, div målsøkende øvelser med vann og svamp og livline

P1000490.JPGHeksedrikk og Quiz ut og inn.

P1000494.JPGLivline

P1000488.JPGTreff!!

Så var det grilling og dragedreping, dragen viste seg å være tønneformet og fylt med gotteri.

P1000502.JPG

Tilslutt avslutnig og premieutdeling - Vi er gode på St. Georg, 5. Grefen best de hadde alt rett, og utdeling av St. Georgsmerket.