Roverne tar med vandrerne (5.-10. klasse) på overnattingstur denne helga. Dvs det er Roverne (17-18 år som er ledere på turen.

Det er oppmøte på Bussterminalen lørdag 14.10. kl 12.10, bussen (550) går 12.20. Planen er nå å ta bussen til Fjell og gå derfra til Arnebo og Bysetra. Der fra går de til Tretjernkoia også Roland og Kløverrabben. Der blir det overnatting (inne i hytta), Her blir det også middag. (Leder Anne Marit er på Kløverrabben hele helga og serverer kaffe og vaffel til de som kommer).

På søndag er det litt avhengig av vær, form og motivasjon, om man går til Blåhaug og ned til bussen, eller Blåhaug, Torsmosen, Sølvstua, Tårnet og Oterstua og buss fra Grønnmo eller t-bane fra Mortensrud.

Siden det dermed er usikkert når turen avsluttes og man setter seg på bussen hjem, må alle ta med mobil så man kan ringe hjem og si at man går på buss/bane og hvor man kan hentes + at dere kan sende billett.

Hvis dere har spørsmål om turen, så svarer vi på det etter møtet.

Påmelding: til Anne Marit senest torsdag 12.10.

Ved siden av at man får et merke på hver hytte, vil de gjerne også servere noe å drikke, ev. kjeks, vaffel e.l.så ha en kopp lett tilgjengelig. De vil også ha bål så om du vil kan du ta med grillpølse for lunsj, eller matpakke/ brød og pålegg om du foretrekker det.

Pakkeliste

For dere som er yngre kan det være fint med en familietur.

Les mer og last ned kart osv her speiderhytteturen.no (Østmarka og Sørmarka er de vi vill bruke)