Gruppa deltar i år på "Nordtangensommer" på Nordtangen leirsted på Gran i Hadeland. Her vil vi bo i telt og koke mat på bål, det vil bli bading, kanopadling og leirbål og mange andre morsomme aktiviteter inkludert haik.

Hvem: Leiren er for de som har gått ut 5. klasse når skolen slutter og eldre.

Når: leiren starter søndag 23. og slutter fredag 28. juni. Vi reiser med tog sammen med speidere fra Ris og Grefsen. Møt på Oslo S kl. 13.30, toget går kl. 13.42 (det er tog til Gjøvik eller Jaren) og vi er tilbake på Oslo S fredag 28.6. kl 14.48 (toget går fra Gran 13.25).

Program: Det blir mange spennende programaktiviteter på leiren. Det blir selvfølgelig leirbygging, leirbål og haik, men også ”Labyrint”, leiruniversitet, ”Ta flagget” og kanonballturnering. Det er også mulighet for kanopadling og bading. Dagsplan finner du lenger ned.

Lommepenger: Det blir kiosk med begrenset utvalg. den er åpen 1/2-time på kvelden, så det er ikke mye å bruke penger på.

Pris: 2000,- (Det gis søskenmoderasjon på kr 300,- per person per uke fra og med andre barn. Det vil si at melder du på to søsken blir prisen kr 3700,-) + reise. Vi håper vi blir mange nok til å bestille togstopp på Nordtangen). Blir dette for dyrt kan man søke støtte fra KFUK-KFUM speidernes deltakerfond.

Betales til konto 0532 12 77987

Påmelding: til Anne Marit innen 1.4. Husk å oppgi allergier, medisiner o.l ved påmelding (se helsekort)

Deltagerbrev m/ pakkeliste

Helsekort fylles ut og tas med på leir

Dagsorden

Ukeprogram