Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det konsert og leirbål.

Årets tema er bærekraft. Programmet vil være spekket med aktiviteter med fokus på naturen rundt oss, bærekraftige teknologier og miljøpåvirkning. Du kommer hjem fra Pefftival med mye kunnskap om naturen og verden rundt oss, og vi kan garantere at du kommer hjem med følelsen av at du både har hatt det moro og har gjort en forskjell. Du vil få sette grønne fotspo

Pefftival er et arrangement av og for ungdommer. Du bor i telt på leirområdet og spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt. Kanskje kan du planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor, på landsleiren Gnist eller noen fra nabogruppa?

Det starter fredag kl. 17.30 og middag kl. 19.00 og avslutter søndag kl. 13.30.

Pris: kr 850,- men om du melder deg på tidlig (før 15.6) koster det 600,- + reise ca 200,-. Siden dette er kurs dekkes det av gruppa.

Om du blir syk eller forhindret fra å delta på arrangementet kan du melde deg av og få refundert deltakeravgiften frem til påmeldingsfristen (15.9). Etter påmeldingsfristen må du ta kontakt med egen reiseforsikring for å få dekket reise og deltakeravgift. Ta kontakt på post@kmspeider.no om du trenger noen dokumentasjon fra oss.

Påmelding via lenke på denne nettsiden https://kmspeider.hypersys.no/login?next=/event

du  trenger medlemsnr ditt, det står på speiderbladet ev. ta kontakt med leder og få det. Gi beskjed når du er påmeldt.

 

Les mer om Pefftival her på samme side kan roverne melde seg til å være stab.