Gå ikke glipp av årets kuleste speiderfestival 09.-11. september! For deg født i '07 - '09.

Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det konsert og leirbål. Tema i år er musikk og det vil blant annet bli silent disco!

Pefftival er et arrangement av og for ungdommer. Du bor i telt på leirområdet og spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt. Kanskje kan du planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor, på landsleiren Gnist eller noen fra nabogruppa?

Ta med en venn

For de som har lyst vil det i år være mulig å ta med en venn på Pefftival. Deltakeravgiften til vennen vil bli dekket. Det er kun lov til å ha med en venn og vennen kan ikke være medlem av KFUK-KFUM-speiderne. Vennen må kun betale for reise og har også mulighet til å søke om reisestøtte i etterkant av Pefftival. Det er et bestemt antall plasser, så det er førstemann til mølla. Vennen kan bli meldt på ved å ta kontakt på e-post, silje.oderud@kmspeider.no

På Pefftival reiser du sammen med de andre speiderne. Dere bor sammen i egne telt, spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt og koser dere masse sammen! Kanskje kan dere planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor eller noen fra nabogruppa?

Påmeldingsfrist 1.august. send påmeling til Anne Marit

Pefftival teller som kurs så det er gruppa som betaler kurs og reise.

Født i '06 eller eldre? Bli med i Pefftival-staben!

Har du lyst til å være stab for første gang? Eller har du lyst til å bli kjent med andre fra hele landet? Les mer og søk om å være med i staben her.