Placeholder text

Pefftival 1112

10. 12.
september
2021

Pefftival 1112

I september blir det Pefftival 112 med temaet beredskap og sikkerhet, for speidere født mellom 06 - 08. Bli med på årets kuleste speiderfestival - hold av datoen nå!
  • Vandrere
Nortdangen
850,-
Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det fete konserter og leirbål.

På Pefftival reiser du sammen med de andre speiderne i gruppa di UTEN LEDERE! Dere bor sammen i egne telt, spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt og koser dere masse sammen!

Årets tema er beredskap og sikkerhet, med morsomme aktiviteter innenfor prepping for naturkatastrofer, detektiv- og politiarbeid. Det blir en actionfylt helg med høyt tempo og minnerike opplevelser!

Pefftival avholdes på Nordtangen speidersenter i Gran kommune. Reise tog fra Oslo S eller buss fra bussterminalen. Er det nok deltagere som kommer med tog, settes opp et eget stopp på speidersenterets helt egne perrong. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert. 

Mer informasjon om påmelding og betaling kommer senere.

Påmelding kommer i august.

Pefftivalen koster 850,- dette dekkes av gruppa.

Publisert
Sist oppdatert
Anne Marit Tiller
  • Del på:
  • Design og utvikling: CoreTrek AS