NM er for vandrere, dvs. 5. - 10. klasse

NM-kvalifiseringen gjennomføres lørdag 12. juni med start kl 12.00. Vi anbefaler å møte en time før for å sette opp telt og gjøre seg klar. Kvalifiseringen vil bestå av fire oppgaver, hvorav en er en hjemmeoppgave som skal forberedes før helgen. De fire beste patruljene går videre til NM som arrangeres søndag 13. juni. De patruljene som ikke går videre til NM kan reise hjem søndag formiddag, eller være med som tilskuere.

NM vil gjennomføres søndag 13. juni. Den vil bestå av en hemmelig oppgave på ca 5 timer som skal gjennomføres lokalt, og som patruljene i tillegg må dokumentere gjennom bilder, video o.l. Oppgaven vil offentliggjøres på dagen og vil gjøres tilgjengelig for patruljene digitalt. Oppgaven vil bedømmes av lokale dommere. De 1-2 beste patruljene fra hver krets går videre til Superfinalen, som er den andre bedømmingsrunden som avgjør vinneren av hele NM. Dette betyr at dokumentasjon fra gjennomføringen av finaleoppgavene for vinnerpatruljene fra kretsene skal sendes videre til nasjonal bedømming.  Her vil vurderinger fra lokale dommere nullstilles, og all relevant bedømming gjøres på nytt av en nasjonal upartisk dommergruppe basert på innsendt materiale, og årets NM-vinner blir kåret.

Det vil komme nærmere informasjon om arrangementet, med detaljert utstyrliste, til de som melder seg på.
NB! Grupper som melder seg på må stille med leder(e). Disse må regne med å få oppgaver i forbindelse med gjennomføringen av arrangementet.

Hvor: Kløverrabben, Enebakkveien, 630, Siggerud
Påmelding: innen 1 juni, til Anne Marit
Pris: 75,- betales dette dekkes av gruppa.