På speiderleir bor vi ei uke i telt, lager mat på bål og gjør masse morsomme ting også haik, der man overnatter ute uten å må dra på ledern sin.

Nordtangen er godt rustet for leir utendørs, leirområdet er stort og det er et nytt sanitærbygg som gjør smittevern enklere. Det er ingen tvil om at selve leiren kommer til å bli annerledes tidligere leire, med større fokus på hygiene, smittevern og avstand.Aktiviteter vil f.eks skje sammen med dem du er i gruppe med. Vi tror likefullt at det skal være mulig å lage til et godt, trygt og gøy arrangement for speiderne.

Om det er slik at leiren likevel ikke kan arrangeres grunnet smittehensyn, og blir avlyst, vil innbetalinger bli refundert. Dersom en deltaker på leiren blir forhindret i å være med, går eventuelle utgifter på den enkeltes reiseforsikring. Alle bør ha mulighet til å være med på speiderleir, uavhengig av pris. Norges KFUK-KFUM-Speidere har et eget fond som kan hjelpe om det er speidere som har utfordringer med økonomi.
Deltagerfondet

Leiren er for vandrere og rovere dvs dere som nå går i 5. klasse og eldre.

Imidlertid er det landsleir i Rogaland neste år der også de som nå går 4. klasse kan bli med og derfor vil vi tilby dere å få en liten smakebit på leir ved å være på leiren ett døgn fra mandag 21. - tirsdag 22. Dette forutsetter at en eller flere foreldre følger barna ut til Nordtangen og henter dem igjen på tirsdag, dette kan gjøres med egen bil, buss eller tog. Avtales nærmere når man ser hvor mange 4. klassinger som melder seg på.

Fakta:

Hvor: Nordtangen leirsted, Gran på Hadeland (Horgenmoen 86, Gran)
Når: søndag 20. juni – fredag 25. juni
Målgruppe: Vandrere 5.-10.- klasse
Påmeldingsfrist: til Anne Marit på mail senest lørdag 24. april
Betalingsfrist: 15.mai

Priser: (reise kommer i tillegg)
Deltaker:        kr 2100
Leder:            kr 1000
Stab:              kr 1000
Lederbarn 5-8 år    kr 1000
Lederbarn 0-5 år    kr 0
Familiemoderasjon fra neste speider kr 1800 per speider
Døgnpris: kr 600

Pakkeliste