Praktisk info:

Vi møtes i Holmenkollen kapell (kjelleren) lørdag 28. mars kl. 15.30. Ta T-banet til Holmenkollen og gå opp til kapellet derfra.

Det blir mat, lek og kos for både PF og eldre speidere. Kapellet gir mulighet for både brettspill og filmvisning. Senere på kvelden drar vi ned til hoppbakken og setter opp telt, bålpanner og forbereder til søndag, spikking av pinner til pinnebrød må vi også ordne.

Vi sover ute i telt, som vanlig, så ta med nok varme klær og god sovepose - Kretsstyret skaffer telt med ovn.

På søndag står vi opp og spiser frokost og gjør oss klare til barna kommer for å delta på Barnas Holmenkolldag, der vi skal dele ut pinnebrød og bålkaffe og drive reklame for speiderne i Oslo blant de som deltar på Holmenkolldagen. I år skal vi i tillegg drive en aktivitet i tilknytning til vår stand. Dette blir livline-kast på blink. Rennet starter kl. 9.00 og avsluttes 15.30, vi regner med å være ferdig med rydding og klare til å dra hjem kl. 16.15.

Om det er noen som ønsker å være med kun på Peff-treff eller kun være med på søndagen, er det mulig. Gi i så fall beskjed i påmeldingen om dette. Vi håper selvsagt at flest mulig vil være med på både Peff-treff og Holmenkolldagen siden vi trenger hjelp til å drive standen vår og ellers vise fram speideraktiviteten i Oslo.

Meld også ifra om det er noen allergier som må tas hensyn til, da kretsen ordner med mat for turen.

Påmelding til Anne Marit innen kl. 20.00 torsdag 26. mars på mail eller sms til Anne Marit, husk å si fra om ev. allergier.

PS: Det er gratis å delta. Dette arrangementet har målgruppe speidere født i 2005 og eldre.

Ta med:

  • Sovepose til å sove ute en vinternatt
  • Liggeunderlag
  • Varme klær, husk skift av sokker og votter så du har noe tørt på søndag om du blir våt på lørdag
  • Hodelykt med batteri (om du har)
  • Toalettsaker og ev. medisiner
  • Speiderskjorte og -skjerf
  • Spikkekniv