Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det fete konserter og leirbål. Den er for dere som er født i 2005, -06, -07 (ungdomsskole).

Årets tema er beredskap og sikkerhet, med morsomme aktiviteter innenfor prepping for naturkatastrofer, detektiv- og politiarbeid. Det blir en actionfylt helg med høyt tempo og minnerike opplevelser!

Pefftival avholdes på Nordtangen speidersenter i Gran kommune. Reise tog fra Oslo S. Er det nok deltagere som kommer med tog, settes opp et eget stopp på speidersenterets helt egne perrong. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert. 

Ettersom Pefftival er et arrangement med rundt 200 deltakere er det nå uforutsigbart om vi kan tillate at arrangementet finner sted. Vi oppdaterer arrangementet så snart nye anbefalinger eller beslutninger om arrangementet tas.

På grunn av uforutsigbarhetene knyttet til koronasituasjonen ønsker vi å vente med å ta en endelig avgjørelse på hvorvidt arrangementet kan gjennomføres som planlagt. Derfor er det ikke nødvendig å betale deltakeravgift ved påmelding. Påmeldingen er åpen, men vi vil få nærmere beskjed om dato for innbetaling av deltakeravgiften. GRuppa betaler Pefftival og reise for de som deltar.  Påmelding ved å sende en mail eller SMS til Anne Marit.

Pakkeliste, program mm finner du her