Planer for høsten

Semesterplanen finner de på nettsiden vår oslo32.kmspeider.no, det kan bli endringer f.eks pga coronarestriksjoner. Møtene vil foregå utendørs så lenge vi klarer det også fordi det er lettere å overholde smittevern ute. Ha alltid på klær så vi kan være ute i 60 - 90 minutter. Det sendes ut e-post når vi skal møte på et uvanlig sted eller ha med noe spesielt og ellers møtes vi i Menighetshuset kl. 18.00.

Smitteregler

Vi følger statens/ kommunens begrensninger. Noe som f.eks gjør at semesterets hyttetur har overnatting kun for 5. klasse og eldre og dagstur for de yngre, fordi at hytta ikke har plass til at alle overnatter under de reglene som er nå.

Antibac er alltid tilgjengelig og det oppfordres til bruk. Og noen ganger blir dere bedt om å ta med ting slik at vi skal slippe å dele utstyr.

Her er kortversjon av reglene pr. nå

Speiderdrakt

Man kan (men må ikke) kjøpe speiderskjorte. Hvis man ønsker å kjøpe den gjøres det fra Speiderbutikken.no, alle får speiderskjerf under speideropptakelsen så det trenger dere ikke å kjøpe. Speiderbutikkens utstyrsfond gir startpakker til de som trenger det, ta kontakt med gruppeleder så bestiller vi det (Obs husk skjortestørelse)

Turutstyr

I begynnelsen klarer man seg på tur med skolesekk og sovepose, etterhvert som det blir soving i telt, hengekøye eller huk vil det trengs liggeunderlag og turbestikk, tallerken o.l. Turutstyr kan også lånes fra BUA i egen bydel.

Økonomi skal ikke hindre noen i å være med i speidern og for dette har vi Deltagerfondet.

Kontingent

Medlemskontingenten betales for kalenderår og kravet sendes ut sist i februar, den er på ca 700,- pr år. Og for de som begynner på høsten blir det sendt ut krav på 1/2 kontingent, dette blir sendt ut etter at vi har meldt inn speidern og det skjer etter 3 møter.

Leir sommer 2021

Kretsen planlegger å ha kretsleir på Nordtangen i Gran på Hadeland til sommern, men det avhenger av coronasituasjonen da. Her kommmer mer info på nyåret.